Karácsony közeledtével összeszedtem az összes eddig készült karácsonyi ihletésű koszorúmat.
Általában ilyen alapokkal dolgozom:
- szalma
- vessző
A szalmakoszorú a legjobb, mert abba könnyű bármit beleszúrni.
A vesszőalapra csak ragasztani lehet. Az sem nagy baj,
de később nehezebb újrahasznosítani.
Pár éve sok-sok, kávészemekből készült koszorút is készítettem,
ami ugyan nagyon időigényes feladat, de a végeredmény magáért beszél.
Meg persze az illat is!
A szalmaalapra ragasztottam már a kávén túl
potpourrit és törött mandulahéjat is.
Tudom, hogy az én koszorúim nem a klasszikus adventi koszorúk,
hisz elég ritkán használok gyertyákat, meghagyva így
annak a lehetőségét, hogy ne csak asztalon,
hanem ajtón lógva is használhatók legyenek.





Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése